Stralend in jouw kracht

Inspirerend traject om jouw innerlijke kracht te voelen, te gaan leven en uit te stralen !

Stralend in jouw eigen kracht !

Ieder van ons is speciaal en uniek. En soms vergeten we dat.

We zien het wel bij de ander, maar niet in onszelf.

T

Maar ook jij bent bijzonder en goed precies zoals je bent !

Of je nu meer introvert of extravert bent..

Of dat je nu graag voor iemand zorgt, of liever carrière maakt, enz.

Ieder van ons heeft een unieke kracht en ik geloof als we allemaal leven waarvoor we gemaakt zijn, dat de wereld perfect in balans zou zijn.

T

Jouw pijn is ook jouw kracht !

Het aanpassen en niet jezelf mogen of durven te zijn, dat veroorzaakt vaak een pijn. Misschien ben je weleens overgevoelig genoemd, en dan zit misschien juist in het gevoelig zijn en afstemmen jouw kracht. Of misschien wordt jij altijd als te druk ervaren, maar juist met jouw energie kan je mensen aansporen, enz.

T

Het gaat erom jouw eigen talenten en “bijzonderheden” te waarderen en omarmen. En te ontdekken wat je hierin nodig hebt om jezelf niet te verliezen. Gezonde zelfzorg en gehoor geven aan jouw verlangens, wat jij wilt en wat je nodig hebt. Zodat je volledig in jouw kracht kunt gaan staan. En blij kunt zijn met jezelf; met wie je bent en wat je doet.

ONLINE EMPOWER TRAJECT

Sessie 1 : Jouw verlangen

Waar verlang je naar en wat brengt jou in beweging ?

Sessie 2 : Wat is jouw grootste kracht

Omarmen wie jij bent ! Jij bent uniek en perfect zoals je bent. 

Sessie 3 : Wanneer ben jij in je element

Wanneer stroomt jouw energie..

Sessie 4 : Hoe jij jouw kracht nog meer kunt versterken

Een empower-moment om in jouw kracht op te gaan staan en deze nog meer te gaan leven.

***BONUS***

Laat jezelf zien

Hoe werkt het ?

Vooraf maak je de persoonlijke kracht test, deze meet jouw persoonlijke kracht en verbind deze met de kennis uit de kleurenpsychologie.

T

Hierin wordt jouw verlangen, je familiekleur, jouw element, power en balanskleur gemeten. En van dit alles ontvang je een prachtig Powerrapport.

T

Het toffe aan het werken met kleuren is dat het dieper gaat en je gevoel raakt. Dat betekent dat we een laagje dieper gaan dan alleen het lezen van het rapport. Want je kunt wel weten dat je bijzonder bent en wat je nodig hebt, maar om dat ook echt te voelen diep van binnenuit dat is waar het verschil wordt gemaakt! En dat is precies waarin de kleur bij helpt en echt die diepere laag in ons raakt.

T

Het bijzondere om het traject te doen met anderen is dat je nog meer bevestigd wordt in dat we allemaal verschillend zijn en dat jij echt mag zijn wie je bent! Als ieder van ons helemaal zichzelf kan zijn dan past de wereld in mijn beleving als een perfect plaatje in elkaar.

Doe je mee ?

Data’s :

Dinsdagavond (19:30 – 21:30)

8/11, 22/11, 6/12, 20/12

of

Zaterdagochtend (9:00-11:00)

5/11, 19/11, 3/12, 17/12

(Kan je een keertje niet dan kan je je ook naar de andere dag komen of je ontvangt een mailing met video)

 

Investering : € 127,-

Inclusief het persoonlijke Powerrapport, en je krijgt ook nog een leuk pakketje thuisgestuurd

De sessies zijn via zoom en de sessies zijn interactief. Met ook voldoende ruimte voor rust en momenten om tot jezelf te komen.

 

 

Meld je aan

Wat maakt jou uniek ?

En welke kleur laat jou stralen en brengt jou tot leven?

T

Wij vrouwen vergeten vaak hoe bijzonder we zijn. Het leven is soms erg druk en vraagt van alles van je, waardoor je soms jouw kracht verliest. Dit traject is om jou weer bewust te maken van jouw innerlijke kracht, jezelf hiermee weer op te laden en te empoweren.

Het is een uitnodiging om nog meer jezelf te zijn en vanuit jouw kracht te leven. Want het leven is zoveel gemakkelijker als je moeiteloos jezelf kunt zijn.

T