Samenwerkingen

Samen zijn we sterk !
T

Ik vind het fijn om met partners samen te werken, om onze krachten te bundelen.

Zo werk ik samen met Hilde van Straten, zij heeft een praktijk in psychosociale hulpverlening. Voor de creatieve, HSP, kinderen in haar praktijk verzorg ik de creatieve, lichaamsgerichte coaching sessies.

T

Ook vind ik het leuk om ander vormen van samenwerking te zoeken, om zo nog meer mensen te kunnen bereiken en hun de kracht van creatieve expressie, dans en kleur te laten ervaren.

Afgelopen jaar heeft Praktijk Schoone een leuke bootcamp georganiseerd voor kinderen van diverse basisscholen in Roosendaal, die een leerachterstand hadden vanwege Corona. Deze dag heb ik aan diverse groepen leerlingen de krachtdierendans verzorgd. Jezelf verbinden met krachtdieren brengt je ook in contact me jouw innerlijke kracht.

 

Samen met mijn moeder Rina de Rooij van Oog voor Kleur en Stijl geef ik workshops en trainingen om jezelf mooi te voelen van binnen & van buiten.

T

Hierin combineren we de kracht van jouw kleur en persoonlijkheid, met jouw persoonlijke uitstraling en presentatie (middels oa. een kleur en style-analyse)

Zodat je je niet alleen fijn voelt van binnen, maar dat je dit ook kan uitstralen naar buiten.

T

Voordat ik SYLfio starte heb ik 20 jaar in de mode-industrie gewerkt, collecties ontwikkeld en verkocht. Ik vind het ook heerlijk om mensen te begeleiden om hun eigen stijl te vinden. (Weg van de massa-productie en mode-grillen, gewoon lekker jouw eigen stijl!)

 

Neem een kijkje op de website : www.oogvoorkleurenstijl.nl

Ik ben onderdeel van de Dragon In-stitut
School for Conscious Dance, Theater and Arts

T

Het instituut is opgericht door Eva Bergerova. En de afgelopen jaren hebben we onder haar begeleiding prachtige dance-performances gedaan in de natuur. Dans, Theater en Improvisatie een heerlijke combinatie.

T

Ook ontwikkelen we programma’s voor kinderen hierin, zoals bijvoorbeeld op de British School.

T

Bekijk onze facebookpagina

T

Agenda :

19 Maart 2023 hebben we een nieuwe performance in wolk Rotterdam

Ben jij geïnteresseerd in mijn verhaal en wil je ontdekken of wij elkaar kunnen versterken?

Neem dan even contact op met met : diana@sylfio.nl