over mij

Hoi, leuk dat je een kijkje op mijn site neemt!
Met mijn website SYLfio (Shine Your Light from inside out) wil ik mensen graag weer laten stralen van binnenuit. In puur jezelf durven, kunnen en mogen zijn wie je bent, daar zit volgens mij de kracht.

T

Ik help en inspireer mensen om weer terug te gaan naar hun innerlijke kracht en wijsheid. Weer durven vertrouwen en leren omgaan met hun eigen emoties, gevoel, lichaam en intuïtie.

En vanuit deze stevige basis ook leren hoe je met de uitdagingen van het leven om kunt gaan.

T

Ik geniet ervan om het leven echt te beleven en dat ook in “echte” verbinding met anderen te zijn. En ik vind het heerlijk om dingen te creëren,  en me vrij te voelen en als een soort levenskunstenaar door het leven te gaan.

Ik vind het fijn en belangrijk dat alles er mag zijn, hoe je ook bent en wat je ook voelt. En ik vind het heerlijk om te genieten van de de mooie dingen van het leven.  Fijn om hier regelmatig ook even bij stil te staan en je erdoor te laten vervullen, dat is waar ik van geniet in o.a. mijn schilder en dansmeditaties.

T

Liefdevolle groet, Diana

 

In mijn sessies werk ik vanuit mijn intuïtie en daarin sta jij centraal.

Hier wat inzicht in de kennis die ik de afgelopen jaren verzameld heb.

Dans / beweging

(sinds 2010 vele trainingen, workshops en dansmomenten in verschillende Conscious Movement Dance

waaronder 5 ritmes, kundalini-dans, tandava, belly-qi dance, conscious dance performance)

en sinds 2022 Open Floor OFI teacher)

Creatieve / kunstzinnige expressie

(Opleidingen die ik gevolgd heb: creatieve therapie – Civas, Kleine Tiki, Verdic Art 1, Vivofonto)

Meditatie

(Inspiratie zijnsorientatie)

Stemexpressie

Kleurenkracht

(Methodes die ik inzet Persoonlijkekracht en colournostics NLP – omdenken)

Kinderen

(SOS Kinderen & Emoties en Qrabbl creatieve leerkracht)

Dit is mijn blauwdruk

Ik werk o.a. met de Persoonlijke kracht methode om mensen weer met hun innerlijke kracht te verbinden. Het leek me daarom leuk om a.h.v. mijn blauwdruk jou te laten weten wie ik ben.

t

Mijn grootste kracht is lila; alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn gevoel en intuïtie.

Maar als ik alleen deze kracht zou leven dan wordt het voor mij saai en ook wat zwaar.

Het vinden van mijn complete blauwdruk, heeft me toestemming gegeven om het leven te gaan leven van waar ik gelukkig van wordt en dat ik helemaal mag zijn wie ik ben.

T

Dus naast mijn lila, is het voor mij belangrijk om vanuit de zalm kleur de dingen in beweging te zetten, en dat lekker op een speelse manier. Ik geloof dat je vanuit ontspanning veel meer kunt bereiken als te veel de zwaarte in.

T

Je kan in mijn kleur ecru herkennen dat ik graag lichtheid, positiviteit en je een duidelijke richting mee wil geven. Dat is eigenlijk wat mij drijft, ik wil voor anderen een lichtje zijn.

T

En tot slot mijn kleur mint staat voor mijn creativiteit dat is mijn middel om lekker via creatieve expressie en ook dans lekker aan de slag te gaan.

T

Als deze 4 aspecten in mijn leven voldoende in mijn leven aanwezig zijn, dan voel ik mij goed, blij en levend. Ik mag dan helemaal mezelf zijn. En daarin kan ik dan op mijn manier voor anderen van betekenis zijn. Dat geeft de gouden kleur in het midden weer.

Ben je nieuwsgierig nieuwsgierig naar jouw persoonlijke blauwdruk, lees dan hier verder.