over mij

Hoi, welkom en leuk dat je een kijkje op mijn site neemt!

Ik ben Diana de Rooij en ik geniet ervan om expressie te geven via kunst, kleur en dans.

SYLfio staat voor Shine Your Light from inside out, omdat ik geloof dat wij ons het allerbeste voelen als we helemaal onszelf mogen en kunnen zijn.

T

Soms worden we uitgedaagd in het leven, en raken we uit balans.

Ik help en inspireer mensen om weer terug te gaan naar hun innerlijke kracht. Ontdekken wie jij bent en wat je nodig hebt om stevig in jouw kracht te kunnen staan en zo ook met de uitdagingen van het leven, maar ook binnenin jezelf om te gaan.

Dit alles doe ik op een speelse, liefdevolle wijze. Ik geloof heel erg in jouw eigen proces en tempo. Dat je trouw mag zijn aan jezelf. En ook houd ik van het positieve, ik vind het fijn om te helpen met het transformeren van jouw negatieve gevoelens / gedachtes / fysieke pijn. From darkness to light.

T

Ik word er gelukkig van om het “echte” leven met elkaar te delen, en op die manier samen in verbinding te zijn. Ik houd van mensen in hun pure vorm, je bent bij mij altijd welkom hoe je je ook voelt!

Ook geniet ik ervan om de kleine, mooie dingen uit het leven te vieren.. je kunt zo mooi verwondert raken door gewoon te zijn in het moment. Dit is waar ik o.a. zo blij van wordt in mijn schilder- en dansmeditaties.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, of een vraag hebben. Neem dan even contact op.

T

Liefdevolle groet, Diana

 

In mijn sessies werk ik vanuit mijn intuïtie en daarin sta jij centraal.

Hier wat inzicht in de kennis die ik de afgelopen jaren verzameld heb.

Dans / beweging

(sinds 2010 vele trainingen, workshops en dansmomenten in verschillende Conscious Movement Dance

waaronder 5 ritmes, kundalini-dans, tandava, belly-qi dance, conscious dance performance)

en sinds 2022 Open Floor OFI teacher)

Creatieve / kunstzinnige expressie

(Opleidingen die ik gevolgd heb: creatieve therapie – Civas, Kleine Tiki, Verdic Art 1, Vivofonto)

Meditatie

(Inspiratie zijnsorientatie)

Stemexpressie

Kleurenkracht

(Methodes die ik inzet Persoonlijkekracht en colournostics NLP – omdenken)

Kinderen

(SOS Kinderen & Emoties en Qrabbl creatieve leerkracht)

Dit is mijn blauwdruk

Ik werk o.a. met de Persoonlijke kracht methode om mensen weer met hun innerlijke kracht te verbinden. Het leek me daarom leuk om a.h.v. mijn blauwdruk jou te laten weten wie ik ben.

t

Mijn grootste kracht is lila; alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn gevoel en intuïtie.

Maar als ik alleen deze kracht zou leven dan wordt het voor mij saai en ook wat zwaar.

Het vinden van mijn complete blauwdruk, heeft me toestemming gegeven om het leven te gaan leven van waar ik gelukkig van wordt en dat ik helemaal mag zijn wie ik ben.

T

Dus naast mijn lila, is het voor mij belangrijk om vanuit de zalm kleur de dingen in beweging te zetten, en dat lekker op een speelse manier. Ik geloof dat je vanuit ontspanning veel meer kunt bereiken als te veel de zwaarte in.

T

Je kan in mijn kleur ecru herkennen dat ik graag lichtheid, positiviteit en je een duidelijke richting mee wil geven. Dat is eigenlijk wat mij drijft, ik wil voor anderen een lichtje zijn.

T

En tot slot mijn kleur mint staat voor mijn creativiteit dat is mijn middel om lekker via creatieve expressie en ook dans lekker aan de slag te gaan.

T

Als deze 4 aspecten in mijn leven voldoende in mijn leven aanwezig zijn, dan voel ik mij goed, blij en levend. Ik mag dan helemaal mezelf zijn. En daarin kan ik dan op mijn manier voor anderen van betekenis zijn. Dat geeft de gouden kleur in het midden weer.

Ben je nieuwsgierig nieuwsgierig naar jouw persoonlijke blauwdruk, lees dan hier verder.