Leven vanuit jouw hart en kracht

Ontdek wie je bent en wat jij nodig hebt voor een gelukkig leven

Jouw leven vanuit jouw hart en kracht vormgeven

Doen waar jij gelukkig van wordt, dat wil toch iedereen!

T

In dit empoweringstraject ontdek je jouw blauwdruk voor een gelukkig leven.

Je ontdekt wat jij allemaal nodig hebt om jouw speciale zelf te kunnen zijn,

dit is namelijk voor iedereen anders en we verliezen vaak veel energie door onszelf aan te passen.

Waardoor we uiteindelijk soms onszelf en wat echt belangrijk voor ons is verliezen.

T

Wil jij jouw leven opnieuw vorm en richting geven?

En helemaal landen in wie je bent.

Dit traject zet je in beweging om jouw dromen waar te maken en op te staan in jouw kracht.

 

In 4 stappen leven vanuit jouw hart & kracht

T

De eerste stap : Jouw verlangen

Jouw verlangen is jouw puntje op de horizon, dat is iets wat weerspiegelt wat je graag anders zou willen zien en waarvoor jij in beweging komt. Wat geeft jou op dit moment onvrede, en hoe het zijn als dat zou veranderen. Vanuit hier zet je een mooie intentie om met dit traject aan de slag te gaan.

T

De tweede stap : Jouw innerlijke kracht

You are perfect as you are, in deze fase ga jij jouw grootste kracht ontdekken en omarmen. Je leert ook wat jouw valkuilen kunnen zijn en hoe je hier op een veerkrachtige manier mee om kunt gaan.

TTT

De derde stap : Jouw blauwdruk

Jouw innerlijke kompas, deze geeft zo mooi inzicht in al jouw talenten, wie jij bent, waar je blij van wordt en wie jij mag zijn. Deze fase helpt je ook om keuzes te gaan maken, wat past wel bij je – wat niet. Wat geeft energie, wat kost energie.. We creëren een mooi totaal plaatje, een duidelijk inzicht en fundament, van waaruit jij jezelf en jouw leven weer richting kunt geven en jezelf verder in jouw kracht kunt opbouwen.

T

De vierde stap : Laat zien wie je bent en wat je wilt

En dan de laatste stap je hebt mooie dingen over jezelf ontdekt en je weet wat voor jou belangrijk is en wat je wilt. In deze fase wordt je uitgedaagd en geïnspireerd om jouw kracht zichtbaar te maken en jouw verlangen ook daadwerkelijk te gaan leven.

Plan jouw persoonlijke reis :

Ik geloof dat je trouw mag zijn aan jouw eigen tempo en jouw eigen proces. Voor de een is dit met frequent contact om ook de tijd te nemen om de verschillende fases te verdiepen en te laten landen. Voor de ander zijn 4 afspraken genoeg. Voel vooral wat er bij je past !

Je mag zo ie zo contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zodat we samen kunnen afstemmen wat jij nodig hebt, en dat jij kunt voelen of dat ik en wat ik aanbied bij jou past.

De afgelopen jaren heb ik dit traject ingezet om mensen te begeleiden tijdens een burn-out proces, om hun te helpen om weer op kracht te komen in hun eigen tempo. Hierin spreken we vaak frequenter af, en dan is dit proces heel mooi helpend om je weer in beweging te krijgen en een positieve flow vooruit te maken. Om zo weer langzaam aan stap voor stap jezelf weer op te bouwen in jouw eigen kracht. 

Ook heb ik mensen geholpen na een intense ziekte die daardoor het vertrouwen verloren zijn in zichzelf, hierin was vaak een nieuw inspiratie-moment heel helpend en op hun eigen moment planden we dan een nieuw moment voor de volgende stap.

In deze trajecten integreer ik naar behoefte ook lichaamsgerichte oefeningen, meditaties en creatieve opdrachten. Ik vind het belangrijk dat jij weer krachtig wordt in jezelf en dat je mag vertrouwen op jouw eigen signalen en innerlijke wijsheid. Je weet immers alles al diep van binnen, het is soms alleen nog wat lastig om hier naar te kunnen luisteren. En hier kan ik je bij helpen.