Dansmeditatie

Volg jouw levensstroom en dans jezelf vrij

Dansmeditatie

T

In deze dansmeditatie maak je weer contact met je lichaam, je energie, jouw gevoel.

T

Je leert te luisteren naar de taal van jouw lichaam, want deze weet precies wat jij nodig hebt. Door dit te volgen zal je merken dat je steeds meer open gaat en jouw energie als vanzelf en zonder moeite gaat stromen.

R

In de dans geef je expressie aan wat er in je geleefd wil worden, en dat werkt vaak heerlijk bevrijdend.

Het is een intuïtieve dans, dus je leert geen danspasjes.

Je bent welkom om te komen met wat er is, of je je nu goed voelt of slecht, al heb je veel of weinig energie, andere lichamelijke ongemakken. In deze dans leer je juist om hier op een liefdevolle manier ruimte aan te geven en ernaar te luisteren. Daarom geeft deze dans vaak acceptatie, heling, ruimte en nieuwe frisse energie. Waar je de weken ernaar heerlijk op verder kunt bewegen.

Praktische info :

Data’s :

Vrijdagavond (19:30 – 21:00)

30/9, 7/10, 28/10, 11/11, 9/12, 16/12 2022

Dinsdagochtend (10:30 – 12:00)

4/10, 1/11, 15/11, 6/12, 20/12 2022

T

Kosten : € 15,00 per les (lessen zijn los te volgen)

Locatie : Resort de Noord, Noordstaat 8, Roosendaal

T

 

Meld je aan

Reactie deelnemers :

Hoe fijn om intuïtief te bewegen op muziek onder de kundige betrokken begeleiding van Diana. Ik heb al veel geprobeerd, maar dit is zo’n fijne manier om te leren luisteren wat mijn lichaam nu echt zegt en bedoelt. En op een tempo wat me past, omdat ik het zelf mag bepalen. En zo echt mijn grenzen kan vinden. Ik word er blij van, zeker ook van de toepasselijke muziek en de prachtige omgeving. Want als kers op de taart was het weer heerlijk en dansten we buiten. Zo kan en wil ik wel sporten. 

 

Dansmeditatie bij Diana, Wat houd dat in, letterlijk genomen meditatie en dansen. Maar het is veel meer. Zeker iets dat je moet voelen en doen. De zachte beweging in de meditatie die het dansen opgang brengt bij het luisteren van de passende muziek laten je lichaam voelen wat gehoord en of gevoeld wilt worden. Diana begeleid je hierin perfect bij wat je nodig hebt, dat voelt ze goed aan. Na enkele lessen word het steeds fijner om je vrij van gedachtes en vrij in je lichaam te komen en te voelen. Wat ik heel prettig vind  is dat alles wat je voelt en zegt of doet er mag zijn. Gesteund en geholpen ga je vol vertrouwen op ontdekking in je eigen lichaam. Elke les word het duidelijker , en voel je sneller wat je lichaam je wilt vertellen. Ik vind het een zeer fijne manier om dicht jezelf te komen. Voelen waar iets niet goed zit en daar mee bezig zijn om dat te uiten door bewegingen in je eigen dans. Heerlijk die vrijheid van binnen om zo te kunnen voelen en je dans word dan een eigen impressie van jezelf zijn. Deze dansmeditatie bij Diana is niet alleen meditatie maar ook dansen met een fijne manier om ook mentaal, aan en met jezelf te werken. Kom gerust en doe mee en ervaar en voel wat dit met je doet! Liefs,