Express your heART

Dans en schilder je vrij

Leef wat er binnenin jouw geleefd wil worden !

Geef expressie aan jouw passie, jouw gevoel, jouw emoties…

Emoties vragen erom om gezien en geleefd te worden. Als we ze ontkennen of er niet de tijd voor nemen worden ze vaak groter, zwaarder, intenser, of we blokkeren zelfs helemaal.

T

Het is zo fijn om met regelmaat even lekker expressie te geven aan jouw emoties en wat je voelt. Dit werkt zo bevrijdend. Als je jouw emotie aandacht en expressie geeft, zal je merken dat deze transformeert en jouw levensenergie voluit kan stromen.

T

In onze cultuur worden emoties vaak wat onderdrukt, ze mogen er niet helemaal zijn. Er zitten allerlei oordelen rond. Maar ze zijn er niet voor niets, emoties helpen je richting te geven aan je leven. Jouw JA en NEE te voelen, enz. Het leven van jouw emoties draagt eigenlijk bij aan een meer gepassioneerd leven.

Express your heART workshop

Dans & schilder jezelf vrij

Thema : Boosheid

Thema : Angst

Thema : Verdriet

Thema : Lusteloosheid

Thema : Vreugde

T

Locatie : Resort de Noord, Noordstraat 8, Roosendaal

Data’s worden binnenkort ingepland.

Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram.

Ik vind het belangrijk dat jij in het expressie geven aan jouw emotie veiligheid zult ervaren. Dus we gaan niet forceren, we zien wat er komt, op jouw tempo en wat voor jou prettig voelt.

T

Ook vind ik het altijd fijn om naar het licht toe te werken. Dus dat je niet blijft hangen in de emotie, maar dat je met een lichter gevoel en met nieuwe tools hoe je met deze emotie om kunt gaan, naar huis gaat.

T

Tot slot vind ik het leuk om op een speelse en liefdevolle manier jou uit te dagen. Je gaat ontdekken hoe je meer met emoties kunt gaan spelen, en hoe ze minder zwaar kunnen worden. 

 

Wil jij ruimte vrij maken voor jouw emoties ?

En zoek je hierin persoonlijke begeleiding.

Dan is het ook mogelijk om een persoonlijke sessie in te plannen.

In de sessie stem ik samen met jou af wat er nodig is, beweging, stem, creatieve expressie.

T

Klik hier voor meer informatie :

Sessie Volwassene

Sessie Kinderen / Tieners

Sessie Ouder & Kind

T

Kosten : € 65,00

Duur sessie : 60 – 75 minuten