Colour your life

Workshop kleurentherapie : Geef jouw leven m(w)eer kleur !

Geef jouw leven m(w)eer kleur !

T

D.m.v. kleur kan je in contact komen met jouw gevoel. Je intuitie; de diepere laag over wat er speelt in jouw leven. Soms voelen we dat iets ons wat tegenhoud om voluit te kunnen leven, we kunnen dan niet altijd benoemen wat.

T

Door met kleur te werken kan je een taal geven aan jouw gevoelens. Het geeft je inzicht in waar je nu bent en wat je nodig hebt om bepaalde stukken in jezelf te laten groeien of te transformeren.

T

Werken met kleuren is dus eigenlijk een vorm van “therapie”.

En een manier die dus juist leuk is en waar je plezier aan kunt beleven. Als een soort levenskunstenaar kun je gaan werken aan de wat lastigere stukken in jouw leven en hiermee op deze stukken heling en/of groei te gaan ervaren.

T

Iedere kleur heeft een ander thema, waarin ze jou kan ondersteunen. En daar gaan we in deze workshops mee aan de slag.

Kies welk thema jij nog wat verder wilt versterken of onderzoeken en schrijf je in voor deze dag. Of doe gewoon lekker de hele reeks, het zal je zeker veel moois brengen.. dat kan ik je nu al beloven.

De workshop bestaat uit :

  • Kleurenmeditatie
  • Dans/beweging
  • Kleur expressie
  • Aanvullende kleureninspiratie

T

Kleurenmeditatie :

Het is zo bijzonder hoe kleuren jou kunnen raken! Je hebt het misschien onbewust soms al in de gaten, dat je blij wordt van de ene kleur en de andere kleur helemaal niet. En dat heeft vaak een diepere betekenis en dat is heel mooi en bijzonder om dat in een kleurenmeditatie te onderzoeken.

T

Dans / beweging :

Helpt je echt om te voelen hoe dat nu voor jou voelt en werkt. En vanuit daar evt. de dingen als je daarna verlangt te transformeren, precies op de manier die bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

T

Creatieve expressie :

En daarna ga je al jouw ervaringen lekker uitwerken, heerlijk vrij op het doek / papier. Iedere workshop in een andere creatieve opdracht aansluitend op het thema. En dit is fantastisch om te doen, het geeft je inzicht en het werkt vaak bevrijdend.

Data’s voor deze workshops volgen binnenkort

Laat jouw emailadres achter diana@sylfio.nl en blijf zo op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

Of volg mij op FB  of Instagram.

 

Persoonlijke sessie

Wil je graag wat hulp bij jouw persoonlijke stuk ?

En wil je dit graag doen in een persoonlijke sessie, dan kan dat.

T

M.b.v. de methodiek van Colournostics, dit is een combinatie van kleurenpsychologie en NLP. Hiermee kun je inzicht krijgen in jezelf en jouw probleem, en ontdekken hoe jij kunt transformeren wat jou blokkeert. Het is echt heel bijzonder hoe dit werkt. En dit kan zelfs op lichamelijke klachten toegepast worden.

T

De kosten van een sessie zijn € 65,00 – duur is 60 – 75 minuten

Dit kan online of bij mij in de praktijk.

In de sesssie stem ik altijd met jou af wat je nodig hebt, en wat er bij jou past.