Dans meditatie

Volg jouw stroom en kom tot leven

In de dansmeditatie leer je luisteren naar jouw lichaamstaal.

Je leert geen danspasjes, het is een vrije dans.

T

Hoe stroomt jouw energie, hoe voel jij je, wat heb je nodig,

wat beweegt er in jouw leven en binnenin jou.

Onze levensenergie kan soms vast gaan zitten in ons lichaam, emoties, gedachten.

Dans geeft stroming,

Bewegen wat er is geeft ruimte, bevrijding, nieuwe energie.

T

Zelfliefde en compassie voor al die delen in jou; oke zijn met wie je bent en hoe jij je voelt (ook al is dat anders dan je op dit moment zou willen) daarin zit een enorme kracht.

T

Deze dans is een uitnodiging om te leren luisteren naar wat je nodig hebt en dit te durven volgen, niet alleen op maar ook buiten de dansvloer.

Hierdoor komt jouw ziel tot leven.

Dit voelt vaak als een bevrijding,

In ieder moment en dans opnieuw.#

 

#Thuiskomen bij jezelf en met positieve kracht vooruit!

Praktische info :

IN PAASWEEKEND :
Vrijdag 29 Maart 20:00-21:30, Maandag 1 April 9:45-11:15

Vrijdagochtend (10:30-12:00)

Data’s : 26 Jan, 16 Feb, 1 Mrt, 15 Mrt,

26 Apr, 10 Mei, 24 Mei, 7 Jun, 21 Jun 2024

Kosten : € 15,00 per les 

Locatie : Resort de Noord, Noordstaat 8, Roosendaal

T

 

Meld je aan

Reactie deelnemers :

Hoe fijn om intuïtief te bewegen op muziek onder de kundige betrokken begeleiding van Diana. Ik heb al veel geprobeerd, maar dit is zo’n fijne manier om te leren luisteren wat mijn lichaam nu echt zegt en bedoelt. En op een tempo wat me past, omdat ik het zelf mag bepalen. En zo echt mijn grenzen kan vinden. Ik word er blij van, zeker ook van de toepasselijke muziek en de prachtige omgeving. Want als kers op de taart was het weer heerlijk en dansten we buiten. Zo kan en wil ik wel sporten. 

 

Dansmeditatie bij Diana, Wat houd dat in, letterlijk genomen meditatie en dansen. Maar het is veel meer. Zeker iets dat je moet voelen en doen. De zachte beweging in de meditatie die het dansen opgang brengt bij het luisteren van de passende muziek laten je lichaam voelen wat gehoord en of gevoeld wilt worden. Diana begeleid je hierin perfect bij wat je nodig hebt, dat voelt ze goed aan. Na enkele lessen word het steeds fijner om je vrij van gedachtes en vrij in je lichaam te komen en te voelen. Wat ik heel prettig vind  is dat alles wat je voelt en zegt of doet er mag zijn. Gesteund en geholpen ga je vol vertrouwen op ontdekking in je eigen lichaam. Elke les word het duidelijker , en voel je sneller wat je lichaam je wilt vertellen. Ik vind het een zeer fijne manier om dicht jezelf te komen. Voelen waar iets niet goed zit en daar mee bezig zijn om dat te uiten door bewegingen in je eigen dans. Heerlijk die vrijheid van binnen om zo te kunnen voelen en je dans word dan een eigen impressie van jezelf zijn. Deze dansmeditatie bij Diana is niet alleen meditatie maar ook dansen met een fijne manier om ook mentaal, aan en met jezelf te werken. Kom gerust en doe mee en ervaar en voel wat dit met je doet! Liefs,